Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παραμένουν αμφίβολοι για Chelsea οι Firmino και Jota

Παραμένουν αμφίβολοι για Chelsea οι Firmino και Jota

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Diogo Jota και Bobby Firmino στον Κυριακάτικο τελικό του Carabao Cup κόντρα στην Chelsea, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως έχουν τεθεί εκτός από την αναμέτρηση.

Οι δύο επιθετικοί τραυματίστηκαν στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με την Inter στο Μιλάνο και δεν αγωνίστηκαν στη Σαββατιάτικη νίκη με 3-1 επί της Norwich για την Premier League.

Ο Πορτογάλος αποκόμισε ένα πρόβλημα στον αστράγαλο από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα, ενώ ο Βραζιλιάνος ένιωσε μυϊκές ενοχλήσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ο Jürgen Klopp δήλωσε την Δευτέρα για την κατάσταση των δύο παικτών:

“ Ναι, είναι πολύ νωρίς. ”

“ Δεν γνωρίζουμε ούτε αν θα πάρουμε μια απόφαση της τελευταίας στιγμής ή όχι. Όπως είπα, είναι πολύ νωρίς. Τους είδα και τους δύο σήμερα, δείχνουν καλά. Όμως αυτοί οι δύο πάντα δείχνουν καλά. ”

“ Πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθούν οι ατομικοί τους τραυματισμοί, όμως φυσικά θα κάνουμε τα πάντα (ώστε να αγωνιστούν στον τελικό). ” Ανέφερε ο Γερμανός.

Αμφότεροι οι παίκτες δεν προπονήθηκαν την Δευτέρα και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα τους δούμε να αγωνίζονται το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στη Leeds στο Anfield.

Στον αγώνα της Τετάρτης αναμένεται να δούμε ξανά τους Mo Salah, Sadio Mane και Luis Diaz να αποτελούν την επιθετική τριάδα.

Ο Diogo Jota βοήθησε τους Reds να προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com